Welkom op de site van de Graaf Reinaldschool.

Op onze school geven wij les onder het motto: Met elkaar leven en van elkaar leren. Tijdens allerlei activiteiten zult u dit terug zien.

De Graaf Reinaldschool is een school voor faseonderwijs. Wat dit inhoudt, kunt u elders op deze site lezen.
Verder kunt u hier zien wat we allemaal nog meer doen en kunt u foto’s bekijken van diverse activiteiten.

Bent u geïnteresseerd in onze school, neemt u dan gerust contact met ons op voor een gesprek en een rondleiding. Wij zijn trots op onze school en willen dat graag aan u laten zien.

Brochure Graaf Reinaldschool Plannen grote schoolpein

Gerda Mulder en Marion Schalk,
Directie.

Stichting OVO
Faseonderwijs

Sinds augustus 2008 is de Graaf Reinaldschool een school voor faseonderwijs.

Bij deze vorm van onderwijs gaat het erom, dat we zo dicht mogelijk op de ontwikkeling van uw kind zitten. Dus niet een half jaar wachten met het aanbieden van het aanvankelijk lees- en rekenonderwijs als uw kind daar nu aan toe is.
We kijken naar uw kind en dat wat bij zijn/haar ontwikkeling past.

Hier leest u hoe wij dat doen.

Ouders over onze school

De beste reclame is mondelinge reclame. Wij laten daarom graag een aantal ouders aan u uitleggen waarom zij gekozen hebben voor de Graaf Reinaldschool. Tot slot is één van onze stagiaires aan het woord. Als u op één van de onderstaande foto's klikt, kunt u de volledige poster bekijken

ouders over school 1.pdf ouders over school 1.pdf ouders over school 1.pdf